OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Failed To Build 3.5.4.1 2.4 For Collie, Is this a bug?
DoTheDog
post Sep 13 2006, 07:45 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 92
Joined: 9-August 05
Member No.: 7,823



Hi,
I am trying to build a gpe-image for collie kernel 3.5.4.1 however, it always pukes on checking for GCONF_DBUS. Is this a bug or a problem with my config? d-bus was built earlier in the image compile. Here is the error:
clip
| checking whether the ccache arm-linux-g77 -march=armv4 -mtune=xscale linker (arm-linux-ld) supports shared libraries... yes
| checking dynamic linker characteristics... GNU/Linux ld.so
| checking how to hardcode library paths into programs... immediate
| checking whether stripping libraries is possible... yes
| FYI: Using default config source xml::${sysconfdir}/gconf/gconf.xml.defaults for schema installation
| FYI: Will build with debug checks but no debug spew
| checking for gtkdoc-mkdb... false
| checking for db2html... true
| checking for GCONF_DBUS... configure: error: You need either ORBit or D-BUS for IPC
| FATAL: oe_runconf failed
NOTE: Task failed: /media/usbdisk/collie/bitbake-1.4/tmp/work/gconf-dbus-0.0cvs20060102-r9/temp/log.do_configure.14955
NOTE: package gconf-dbus-0.0cvs20060102-r9: task do_configure: failed
ERROR: TaskFailed event exception, aborting
NOTE: package gconf-dbus-0.0cvs20060102: failed
ERROR: Build of gpe-image failed
/clip

Should I submit a bug report? or is this some problem with my environment?

DoTheDog
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th November 2014 - 04:15 PM