OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio


Welcome Guest ( Log In | Register )

> Failed To Build 2.4 For Collie, Is this a bug?
post Sep 13 2006, 07:45 PM
Post #1

Group: Members
Posts: 92
Joined: 9-August 05
Member No.: 7,823

I am trying to build a gpe-image for collie kernel however, it always pukes on checking for GCONF_DBUS. Is this a bug or a problem with my config? d-bus was built earlier in the image compile. Here is the error:
| checking whether the ccache arm-linux-g77 -march=armv4 -mtune=xscale linker (arm-linux-ld) supports shared libraries... yes
| checking dynamic linker characteristics... GNU/Linux ld.so
| checking how to hardcode library paths into programs... immediate
| checking whether stripping libraries is possible... yes
| FYI: Using default config source xml::${sysconfdir}/gconf/gconf.xml.defaults for schema installation
| FYI: Will build with debug checks but no debug spew
| checking for gtkdoc-mkdb... false
| checking for db2html... true
| checking for GCONF_DBUS... configure: error: You need either ORBit or D-BUS for IPC
| FATAL: oe_runconf failed
NOTE: Task failed: /media/usbdisk/collie/bitbake-1.4/tmp/work/gconf-dbus-0.0cvs20060102-r9/temp/log.do_configure.14955
NOTE: package gconf-dbus-0.0cvs20060102-r9: task do_configure: failed
ERROR: TaskFailed event exception, aborting
NOTE: package gconf-dbus-0.0cvs20060102: failed
ERROR: Build of gpe-image failed

Should I submit a bug report? or is this some problem with my environment?

Go to the top of the page
+Quote Post
Start new topic
post Sep 15 2006, 07:34 AM
Post #2

Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464

hrw tells me that is should be:


Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:


RSS Lo-Fi Version Time is now: 6th October 2015 - 04:12 PM