OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Unable To Detect Files On Memory Cards
jeevandras
post Sep 28 2006, 08:00 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 21
Joined: 15-July 06
Member No.: 10,417



Hi,
I am still pretty new with my zaurus and linux trying to figure a lot out.

I m running OZ 3.5.4.1 Kernel 2.6.16 and Opie 1.2.1 on a C860.

I find that when I transfer a file from my XP through a card reader to my CF or SD card and then plug the card onto my Z, I don't see these files.

However, when I reboot Z, the files finally appear and whatever changes i have made on my cards are shown on my File Manager.

Does anybody know why this is happening? Do I need to reboot everytime I copy files over. I assume this has something to do with mounting the device. Is there someting I should do 1st before i plug and unplug my card.

I appreciate any advice you can give. Thanks!

Jeev
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
lardman
post Sep 28 2006, 08:59 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



QUOTE
I find that when I transfer a file from my XP through a card reader to my CF or SD card and then plug the card onto my Z, I don't see these files.

However, when I reboot Z, the files finally appear and whatever changes i have made on my cards are shown on my File Manager.


Are you talking about the doc tab, or the proper file manager here?

Check the output of 'mount' in the terminal after you insert the card to check that it has been mounted.


Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2014 - 02:08 PM