OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Tosa 6000 Bug Tacking/knowledge Base, pdaXrom1.1.0beta1 [Updated 01/17/07]
xjqian
post Oct 31 2006, 04:50 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 500
Joined: 17-January 04
From: St. Louis, USA
Member No.: 1,478



I hope this will become the central place to track bugs related to pdaXrom1.1.0beta1 on Tosa. I will keep the thread updated and move solved issues into wiki. If the developers have a plan for future pdaXrom releases on Tosa, I will submit them to the bug tracking system. Well, does pdaXrom has a workiing bug tracker?

legend * = outstanding - = solved / = working, moved or will be moved to wiki

[INPUT]

* how to type pipe in the console (before startx)?
* generally, the login shell does not set line width wisely. Text wrappings are all broken.


[KERNEL/MODULE]

* usblan network: pegasus.o claimed but not used by eth0. see this thread
* cf2: the second CF on the sled /dev/hdc1 does not mount properly.
* usb sync/charge cable: does not charge when Zaurus is awake. But it does charge fine once put into suspend.

[X]


[WM]


* enlightenment: instability of the latest enlightenment cvs. e.g. window border missing upon suspend/resume, unable to launch enligightenment with startx, frozen issue...
* enlightenment: how to configure to use uim? see this thread on information of uim

[APPLICATIONS]

* sdl: the default sdl is probably not optimized for Tosa. e.g. supertux froze the machine using default sdl but worked smoothly with opmized sdl (by Guyhelm) in the sharp rom. I will look into this later.
* vi: broken vi (from busybox) in both console and terminals. The text is not wrapped and refleshed correctly after editting (i.e. pressing Esc).
* wlan: would be nice to have wlan stop on suspend. Then wlan start on resume

This post has been edited by xjqian: Jan 17 2007, 04:49 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
badog
post Nov 3 2006, 10:47 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 248
Joined: 25-November 04
Member No.: 5,608



up to top
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xjqian
post Jan 17 2007, 04:44 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 500
Joined: 17-January 04
From: St. Louis, USA
Member No.: 1,478



Added Syn/Charge cable and wlan issues.

Also took a look at OZ 3.5.4.2-rc2 tonight, quite impressed... if only I had time to learn the bitbaker stuff... then...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xjqian
post Jan 21 2007, 04:41 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 500
Joined: 17-January 04
From: St. Louis, USA
Member No.: 1,478



I've copied the content to a temporary OESF wiki page. Please record your bugs there or post in this thread. I will keep it updated

Link here
Go to the top of the page
 
+Quote Post
radiochickenwax
post Jan 21 2007, 11:28 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 158
Joined: 21-November 04
Member No.: 5,548



I'm still having a problem with crashing between suspends/resumes in beta 1.1.
I had partially fixed this by using as a script: (something to the effect of)

CODE
#!/bin/sh
fuser -km /mnt/cf
umount /mnt/cf


before suspending, but even this has stopped to work on my last reflash. I had also removed and edited a few of the scripts in the /etc/apm directory, but I don't remember which ones. Mostly my problems seem to be based around mounting and unmounting the CF card.

Does anyone else have similar problems with this? Any known fixes? I think this info might be scattered around the forum, but this seems like a good place to try and fix this once and for all.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th November 2014 - 10:37 PM