OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio


Welcome Guest ( Log In | Register )

> Av500: Couple Of Questions, Data Folder / AV In/Out
post Dec 1 2006, 11:59 AM
Post #1

Group: Members
Posts: 6
Joined: 1-December 06
Member No.: 13,014

Hi there everyone

This is my first post here. I just got a (barely used) AV500 100GB and had a handful of questions.

1. Are there any resources for mods and plugins for this model? I can't seem to turn up anything and I've been looking a fair bit.

2. Is the Root folder supposed to have a folder called DATA in it? Mine doesn't. I thought it was supposed to for things like wallpapers, settings, etc. How can I replace that (If it's supposed to be there)?

3. Within the first 15 minutes of use I discovered that the DC & AV I/O plug is loose or broken inside. It causes the connection to break between the TV or the charger unless I really fiddle with it. Is this repairable? How responsive is Archos for an RMA and repair?

Any help would great. Thanks!

Go to the top of the page
+Quote Post
Start new topic
post Dec 3 2006, 06:02 PM
Post #2

Group: Members
Posts: 3
Joined: 30-November 06
Member No.: 12,996

unsure.gif I recall changing my display through Settings. If I remember my Av500 originally had Data, Info and System, as well as Pictures, Playlists, System, Video. The latter had what looked like image or background files.

My current list shows:

I created Spoken folder for my lecture notes, and I created subfolders in Pictures, Video, etc.

Somewhere on the Archos site you can download the original folder contents. Have a look. If I find it in next few minutes, will post it here.


Just found it at ftp://support.archos.com/AV500/

Data (this has fonts and manuals)
System (this has jpgs)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:


RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th October 2016 - 04:31 AM