OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Stupid Mistake
morrissey-2
post Dec 11 2006, 09:18 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 11-December 06
Member No.: 13,338



So, I stupidly used the wrong charger to charge my Archos 420. After about 1 hour I picked it up and it was really hot. I immediately unplugged it and left it alone until it cooled down. Later, I noticed the battery wouldn't charge. I thought I might have burnt out the battery and picked up a new one on ebay. I plugged itin and the charge indicator showed it charging. But after a few hours, it still didnt hold a charge. Did I totally screw my Archos up? Any way to fix it without sending it to the apparently crappy customer service? Did I fry the charging circuits? And if I did, why would it show it charging?

Thanks so much in advance. sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Paris7
post Dec 12 2006, 02:55 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 24
Joined: 10-August 06
Member No.: 10,725



QUOTE(morrissey-2 @ Dec 12 2006, 07:18 AM)
So, I stupidly used the wrong charger to charge my Archos 420.  After about 1 hour I picked it up and it was really hot.  I immediately unplugged it and left it alone until it cooled down.  Later, I noticed the battery wouldn't charge.  I thought I might have burnt out the battery and picked up a new one on ebay.  I plugged itin and the charge indicator showed it charging.  But after a few hours, it still didnt hold a charge.  Did I totally screw my Archos up?  Any way to fix it without sending it to the apparently crappy customer service?  Did I fry the charging circuits?  And if I did, why would it show it charging?

Thanks so much in advance. sad.gif
*



Bad luck morrissey, it's not that Archos' customer service is crappy - it simply doesn't exist. Could the battery you picked up on ebay be a dud? It may not charge but will your archos run with the correct charger plugged in?

I sold one of my AV 500 players, I like the other one even with it's deadly 16x9 fault, what a strange company - a genius in there somewhere surrounded by completely dud management. I would never buy another Archos product simply because of their attitude problem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
morrissey-2
post Dec 27 2006, 07:57 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 2
Joined: 11-December 06
Member No.: 13,338



No, it doesnt play even when plugged in.. I think Im hooped!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 07:27 PM