OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Site & Forum Move Complete
offroadgeek
post Dec 13 2006, 01:39 PM
Post #1





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



Yippee! That wasn't too hard. I had some troubles with the slightly different versions of mysql servers (the ibiblio server barfed at a few of the default settings from the dreamhost server).

Thanks for everyone's patience!

offroadgeek
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stampsm
post Dec 24 2006, 03:11 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 133
Joined: 12-March 04
From: Las Vegas
Member No.: 2,273



it finally came back on for me today i have been trying to get on a few times a day since it was moved. sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zmiq2
post Dec 24 2006, 04:00 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 385
Joined: 3-December 03
Member No.: 1,038



It's been like 2 weeks without oesf !

Congratulations it's back online !!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mathemajikian
post Dec 24 2006, 04:55 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 304
Joined: 8-July 06
From: United Kingdom for now....
Member No.: 10,349



QUOTE(zmiq2 @ Dec 24 2006, 12:00 PM)
It's been like 2 weeks without oesf !

Congratulations it's back online !!
*



YEAH!!!!! biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
enodr
post Dec 24 2006, 05:54 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 133
Joined: 5-April 06
Member No.: 9,537



QUOTE(offroadgeek @ Dec 13 2006, 01:39 PM)
Yippee!  That wasn't too hard.  I had some troubles with the slightly different versions of mysql servers (the ibiblio server barfed at a few of the default settings from the dreamhost server).

Thanks for everyone's patience!

offroadgeek
*


Hi,

It seems cacko.oesf.org archives are not back online. Do you have a backup of theses files?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
markpmc
post Dec 24 2006, 06:49 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 62
Joined: 16-December 03
Member No.: 1,089



I'm glad the move went okay. But let's try not to do that again. I've been 'jones-ing' for oesf for about a week smile.gif

mark
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Dec 24 2006, 08:03 AM
Post #7





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



hopefully we won't have to move again as ibiblio is completely free.

very sorry about the long delay in getting the forums back online. there was a problem between dreamhost and ibiblio which I finally got resolved on two days ago.

enjoy and happy holidays!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mathemajikian
post Dec 24 2006, 08:36 AM
Post #8





Group: Members
Posts: 304
Joined: 8-July 06
From: United Kingdom for now....
Member No.: 10,349



It seems that the forum move is not yet complete since alot of the attachments in certain posts have been lost. Take for example the following post:

http://www.oesf.org/forums/index.php?showt...ndpost&p=140557

If you try to obtain the sharpzdc_cs.o camera driver you will get the following error message:

QUOTE
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
The error returned was:

Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again.


Will this be fixed? It would be ashame to have lost all this information.

EDIT: Further loss can be seen in this post: http://www.oesf.org/forums/index.php?showt...ndpost&p=139916

All of the attachments in the post are unobtainable.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dougeeebear
post Dec 24 2006, 09:30 AM
Post #9





Group: Members
Posts: 551
Joined: 8-July 04
From: Mid-South, USA
Member No.: 3,959



This is a great Christmas present!
Thanks for all your hard work smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
brashley46
post Dec 24 2006, 09:37 AM
Post #10





Group: Members
Posts: 277
Joined: 29-May 05
From: Toronto
Member No.: 7,227



Yay!!

8)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legodude522
post Dec 24 2006, 10:01 AM
Post #11





Group: Members
Posts: 130
Joined: 8-February 06
From: Jackson, NJ
Member No.: 9,097



Hooray! OESF is finally back online.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Antikx
post Dec 24 2006, 10:13 AM
Post #12





Group: Members
Posts: 1,156
Joined: 5-January 05
From: Winnipeg, Manitoba
Member No.: 6,127



Thanks for all your hard work getting teh forum back up and running. Appreciate it!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Greg2
post Dec 24 2006, 10:26 AM
Post #13





Group: Members
Posts: 790
Joined: 28-October 03
From: USA
Member No.: 792



QUOTE(offroadgeek @ Dec 24 2006, 11:03 AM)
hopefully we won't have to move again as ibiblio is completely free.

very sorry about the long delay in getting the forums back online.  there was a problem between dreamhost and ibiblio which I finally got resolved on two days ago.

enjoy and happy holidays!
*

Thanks offroadgeek... and Happy Holidays to you, and all oesf members! smile.gif

Greg
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PDAMad
post Dec 24 2006, 01:23 PM
Post #14





Group: Members
Posts: 1
Joined: 6-February 06
Member No.: 9,087



QUOTE(koen @ Dec 24 2006, 08:52 PM)
Au contraire, I, and the *real* OpenEmbedded project, have been around far longer as oesf. Where do you think offroadgeek stole the name from?
*

You and the real OpenEmbedded project have been masquerading 'as oesf'? Who's stealing from whom? No wonder we're confused. wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mathemajikian
post Dec 24 2006, 02:42 PM
Post #15





Group: Members
Posts: 304
Joined: 8-July 06
From: United Kingdom for now....
Member No.: 10,349



More problems. If you try and add an attachment to a file you will receive the following message:

THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND

The requested file upload failed because suitable permissions have not been enabled on the 'uploads' directory. Please contact the board administrator and inform them of this error.




QUOTE(mathemajikian @ Dec 24 2006, 04:36 PM)
It seems that the forum move is not yet complete since alot of the attachments in certain posts have been lost. Take for example the following post:

http://www.oesf.org/forums/index.php?showt...ndpost&p=140557

If you try to obtain the sharpzdc_cs.o camera driver you will get the following error message:

QUOTE
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
The error returned was:

Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again.


Will this be fixed? It would be ashame to have lost all this information.

EDIT: Further loss can be seen in this post: http://www.oesf.org/forums/index.php?showt...ndpost&p=139916

All of the attachments in the post are unobtainable.
*

Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th August 2014 - 08:19 AM