OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Forum Funkiness
HoloVector
post Dec 28 2006, 10:47 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 474
Joined: 22-March 06
From: Winnipeg, Canada
Member No.: 9,420



At some point this evening the forum settings appear to have changed (at least for me). When I click on a topic with replies. It only shows the first post in it's entirety. The rest of the post replies show up as just the subject line, poster, time and part of the first sentence of the reply post. To read the entire post I have to click on each individual reply post. This is a major PITA. Does anyone know how to change things back to the old dispaly all posts mode. I tried deleting my cookies and the problem persists even for the anonymous user. Wacky!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bradkent
post Dec 29 2006, 04:05 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 4
Joined: 7-December 03
Member No.: 1,056



In the upper right corner of the message window, change it from "Outline" to "Standard" view.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HoloVector
post Dec 29 2006, 06:54 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 474
Joined: 22-March 06
From: Winnipeg, Canada
Member No.: 9,420



Thanks. I missed that one. huh.gif That's what I getting browsing the forums into the wee hours of the morning. unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 1st September 2014 - 10:42 PM