OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Oz Wiki?, (having problems?)
Antikx
post Jan 10 2007, 01:50 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 1,156
Joined: 5-January 05
From: Winnipeg, Manitoba
Member No.: 6,127



I can't seem to get to this URL: http://wiki.openzaurus.org/Akita/Install
It just times out.
Does anyone else have problems?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
harvell
post Jan 10 2007, 03:57 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 242
Joined: 11-May 06
From: Silicon Valley, CA
Member No.: 9,831



I could not get to it either.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post Jan 11 2007, 05:13 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



The OZ wiki is on berlios.de. I can't access that site either at the moment.

Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jetblack101
post Jan 11 2007, 11:15 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 1
Joined: 11-January 07
Member No.: 13,858



I have the solution. After finding out that the site is on berlios.de I rummaged developers.berlios.de around there for awhile and found out that they are under a heavy ddos attack and that to access all the projects you need to change http to https for all urls. So go to https://openzaurus.berlios.de and your set. Its still kind of slow though
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2014 - 07:10 PM