OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> D-link Dcf-660w
Cyorxamp
post Jan 24 2007, 05:10 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 12
Joined: 19-March 06
Member No.: 9,394



Hey

Whenever I put my CF wifi card in (a D-Link DCF-660W) theres always like a 95% chance it'll come up as Anonymous Memory mad.gif

I don't know what to do to fix it!!! When it doesn't come up as anonymous memory it is fine and connects... I have tried several installs of OpenZaurus in the past and always had this problem... yet never had it with the original Sharp ROM.

I notice I'm not the first person to moan about this...
http://www.oesf.org/forums/index.php?showt...nonymous+memory

Any ideas on what this could be and how to fix it?

I'm told that this is a prism2 based card.

Heres some info on it...
http://www.handheld-linux.com/wiki.php?pag...erer=%5BShop%5D

Please HELP!

p.s. I don't have another PDA to test it on, wish I did :S
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
pelrun
post Jan 24 2007, 07:44 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 369
Joined: 6-September 04
From: Brisbane, Australia
Member No.: 4,488



Tried the old game console trick of blowing out the CF connectors on the Z and the card? Since it's happening after an insert you might have a dodgy connection or two.

Repeated careful eject/insert cycles (with the Z off) might rub away whatever crud there is too.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th August 2014 - 01:05 AM