OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Pppd Problem When Connecting With Audiovox
zmiq2
post Feb 1 2007, 01:57 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 385
Joined: 3-December 03
Member No.: 1,038



Hi,

when I try to connect to vodafone using the audiovox rtm 8000, I get myself stuck at the LCP negotiation; during the negotiation, no Rejection nor Nack responses appear, but negotiation doesn't go beyong the first step:



waiting for connect...

ATD*99***1#
CONNECT
Connected.
If the following ppp negotiations fail,
try restarting the phone.

Serial connection established.
using channel 62
Using interface ppp0
Connect: ppp0 <--> /dev/ttyS3
sent [LCP ConfReq id=0x1 <pcomp> <accomp>]
rcvd [LCP ConfReq id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfAck id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfReq id=0x1 <pcomp> <accomp>]
rcvd [LCP ConfReq id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfAck id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfReq id=0x1 <pcomp> <accomp>]
rcvd [LCP ConfReq id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfAck id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfReq id=0x1 <pcomp> <accomp>]
rcvd [LCP ConfReq id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfAck id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfReq id=0x1 <pcomp> <accomp>]
rcvd [LCP ConfReq id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfAck id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfReq id=0x1 <pcomp> <accomp>]
rcvd [LCP ConfReq id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfAck id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfReq id=0x1 <pcomp> <accomp>]
rcvd [LCP ConfReq id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfAck id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfReq id=0x1 <pcomp> <accomp>]
rcvd [LCP ConfReq id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfAck id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfReq id=0x1 <pcomp> <accomp>]
rcvd [LCP ConfReq id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfAck id=0x3c <auth pap> <pcomp> <accomp>]
sent [LCP ConfReq id=0x1 <pcomp> <accomp>]
LCP: timeout sending Config-Requests
Connection terminated.


Any hints about proper settings in ppp files will be much appreciated.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
sdjf
post Mar 12 2007, 06:48 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 454
Joined: 17-November 05
Member No.: 8,551



It would help if you posted the contents of your config files. Mine are in /etc/ppp/peers/ and in /etc/ppp/options.ttyS3

I had similar problems with dialup connections timing out. You might make sure the following line in your peers file isn't the problem. I had chosen too big a connect-delay. What's now working much better on dialup for me is:

connect-delay 1000_

If that doesn't work, then make sure you post your files (without any private info) here so others with similar setups can compare theirs to yours.

Oh, another thing, if you give the exact address rather than auto-detect, that may help, if you have that option.

HTH,
sdjf
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th October 2014 - 08:47 AM