OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> C750 Communicates but won't sync
Judge
post Oct 7 2003, 01:52 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 7-October 03
Member No.: 590



I've been working on this for a couple of days now and making rapid progress to nowhere.

When the Z is plugged in with the USB cable, the PC (WinXP) and the Z can ping each other. I can also net use the Z and browse the files. So they're connected OK.

However, the sync software just won't play.

Starting a sync from the PC gives a message "Put the Zaurus in the Docking Station, and click [OK]". But when I do, it just sits there and does nothing. The OK button stays faded for a few seconds then it enables again.

If I press Cancel, the stupid software gives me a new IP address to use.

Also, File transfer doesn't work. After a few seconds of 'Establishing Connection', I get 'Connection check TERMCMD_ERR_NETWORK_RESPONSE No response from partner.

I'm using the drivers off the C750 CD and they look fine. I'm also using the sync software from the 5500.

The XP Firewall is disabled.

Any suggestions would be appreciated.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Oct 15 2003, 07:11 PM
Post #2





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Does the connection type on the Zaurus under Settings->PC Link match the settings for the Zaurus Manager on the PC?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Judge
post Oct 17 2003, 01:10 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 3
Joined: 7-October 03
Member No.: 590



It's sorted now, thanks. I downloaded the latest Intellisync and cracked it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th December 2014 - 03:47 PM