OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> More On >2gb Sd Cards
etrigan
post Mar 26 2007, 05:07 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 21
Joined: 31-August 05
Member No.: 8,003



i had been having issues with reading my large format sd card with cacko rom. after failing to solve the problem, i not-so-happily reverted to a 1Gb card (san disk).

as my needs for my 3100 changed (i wanted to move in the micropc direction -- but using a flavor of linux), i switched to pdaxrom (specifically, meanie's pdaxii3 -- latest build).

the switch went smoothly. and, on a lark, i inserted my 4Gb connect3D sd card (from tigerdirect) and it was instantly recognized. i used it for a few hours; then, the z went to sleep. upon awakening, the card was no longer recognized. i rebooted with and without the card inserted several times; and the card has never been recognized by the system again.

very odd behavior. so.. while the obvious fix is to find another brand of 4gb card... i wonder if there is anywhere to look for a log and/or process where i can identify exactly where/how the sd card recognition software is failing

any thoughts gratefully accepted.
cheers.
g
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Drake01
post Mar 26 2007, 01:50 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 226
Joined: 29-March 06
Member No.: 9,483



QUOTE(etrigan @ Mar 26 2007, 08:07 AM)
on a lark, i inserted my 4Gb connect3D sd card (from tigerdirect) and it was instantly recognized.    i used it for a few hours;  then, the z went to sleep.  upon awakening, the card was no longer recognized.  i rebooted with and without the card inserted several times; and the card has never been recognized by the system again.
*

I believe I had some inconsistent results a couple times with pdaxrom, but it's been pretty stable with beta 3 and pdaxii13.

There is a compatibility list on Antikx's Tyrannozaurus site.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
etrigan
post Mar 28 2007, 09:20 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 21
Joined: 31-August 05
Member No.: 8,003



QUOTE(Drake01 @ Mar 26 2007, 05:50 PM)
QUOTE(etrigan @ Mar 26 2007, 08:07 AM)
on a lark, i inserted my 4Gb connect3D sd card (from tigerdirect) and it was instantly recognized.    i used it for a few hours;  then, the z went to sleep.  upon awakening, the card was no longer recognized.  i rebooted with and without the card inserted several times; and the card has never been recognized by the system again.
*

I believe I had some inconsistent results a couple times with pdaxrom, but it's been pretty stable with beta 3 and pdaxii13.

There is a compatibility list on Antikx's Tyrannozaurus site.
*



thanks,
i just reformatted the connect3D 4gb card for my digital camera (where it works...) and swapped my 2gb sandisk card to my 3100 (which also works...)

now; if i can just get korganizer to run...
so it goes.
: )
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th December 2014 - 04:58 AM