OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Wireless?
speculatrix
post May 11 2007, 01:43 PM
Post #1





Group: Admin
Posts: 3,281
Joined: 29-July 04
From: Cambridge, England
Member No.: 4,149



Seems that OpenBSD is becoming a real force to be reckoned with on the Zaurus with firefox2 running on it (I tried Angstrom but none of the web browsers run at all!)... my first question is whether I could use my prisms2 CF wifi card and get WEP and WPA/PSK encryption to work?

Congrats for achieving so much, I am truly impressed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mathemajikian
post May 11 2007, 01:58 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 304
Joined: 8-July 06
From: United Kingdom for now....
Member No.: 10,349



QUOTE(speculatrix @ May 11 2007, 09:43 PM)
Seems that OpenBSD is becoming a real force to be reckoned with on the Zaurus with firefox2 running on it (I tried Angstrom but none of the web browsers run at all!)... my first question is whether I could use my prisms2 CF wifi card and get WEP and WPA/PSK encryption to work?

Congrats for achieving so much, I am truly impressed.
*


See the following post: Wifi setup
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jpmatrix
post Jun 6 2007, 11:53 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 1,019
Joined: 15-February 05
From: France
Member No.: 6,477



QUOTE(mathemajikian @ May 11 2007, 11:58 PM)
QUOTE(speculatrix @ May 11 2007, 09:43 PM)
Seems that OpenBSD is becoming a real force to be reckoned with on the Zaurus with firefox2 running on it (I tried Angstrom but none of the web browsers run at all!)... my first question is whether I could use my prisms2 CF wifi card and get WEP and WPA/PSK encryption to work?

Congrats for achieving so much, I am truly impressed.
*


See the following post: Wifi setup
*



following this guide, i'm unable to have wifi working on my wep protected home network.

on initial ping my_pc, i have:
sendto: no route to host

then i typed:
route add default 192.168.1.1

then ping my_pc gave me:
sendto: host is down

help! F1 smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jpmatrix
post Jun 6 2007, 12:10 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 1,019
Joined: 15-February 05
From: France
Member No.: 6,477



well, sorry smile.gif
it IS working smile.gif

perhaps my mistake was about my wepkey...

now gsm dialup networking and wifi CF networking is working under openbsd smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ZDevil
post Jun 6 2007, 09:47 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 2,003
Joined: 16-April 04
From: the Netherlands && /dev/null
Member No.: 2,882



New question:

I find that if I ifconfig wi0 down and take away the wifi CF, plugging it in again fails to connect to the network. ifconfig wi0 up doesn't do. Reboot gets it working again. Any hint?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jpmatrix
post Jun 6 2007, 10:17 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 1,019
Joined: 15-February 05
From: France
Member No.: 6,477



QUOTE(ZDevil @ Jun 7 2007, 07:47 AM)
New question:

I find that if I ifconfig wi0 down and take away the wifi CF, plugging it in again fails to connect to the network. ifconfig wi0 up doesn't do. Reboot gets it working again. Any hint?
*


try as root:
sh /etc/netstart
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ZDevil
post Jun 8 2007, 05:33 PM
Post #7





Group: Members
Posts: 2,003
Joined: 16-April 04
From: the Netherlands && /dev/null
Member No.: 2,882



Thanks! It works! wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd September 2014 - 06:25 AM