OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Only Able To Access D+m Menu, Solved. See inside for details.
Daedelus
post May 14 2007, 05:03 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 8
Joined: 11-October 05
From: BC, Canada
Member No.: 8,294



Something odd happened to my 3000 this weekend, I'll explain below, but here's where I sit now. My 3000 will boot to the DIAG menu with the DM keys using either the battery, or the power cable and seems to work fine there. This leads me to believe that my Z is recoverable. I don't know what I should do to get it back up however, Should I try doing a NAND restore, and if so is there a step by step guide so I don't muck it up further and completely brick it.

For whatever reason It will not power on other then the diag menu. Currently attempting to power it on will cause the green HDD light to come on faintly with just the battery, and a little brighter with the power, but not quite the intensity of normal HDD activity. This is after I ran a HDD and NAND test from the DIAG menu. Before that the Power light would com on when the on/off button was pressed as long as there was external power. Prior to that, I had attempted to run an fsck from battery through the OK+on/off menu, when I was receiving an error message about hda3 on boot. It complained something in Japanese, and then restarted to the same error message.

Currently It's sitting on my desk with no battery or power cable attached I'd really like to get it working again, and I don't really care too much about the data stored in there, It would be nice to recover it, but non essential.

Thanks in advance for your replies smile.gif

--Daedelus
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 03:54 PM