OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio


Welcome Guest ( Log In | Register )

> 2g Sd Working In Sharp 3.1 (ospack)
post Jun 30 2007, 03:54 PM
Post #1

Group: Members
Posts: 99
Joined: 4-December 06
From: Barcelona, Spain
Member No.: 13,088

Hi, after lot of in an outs, probing in TheKompany rom without success, I try this modifyied sd driver


and I have been able to make a 2G ext2 partition on a Kingston Regular SD, and the system mounts and recognizes it without problems.

I'm thinking about taking sdcontrol file from Sharp ROM to TheKompany.
Perhaps, this is the missed point. I don't know.

A big step for the human being biggrin.gif

Any suggestion will be appreciated.

Attached File(s)
Attached File  mmcsd_2g.zip ( 16.96K ) Number of downloads: 21
Go to the top of the page
+Quote Post
Start new topic
post Jul 1 2007, 08:37 AM
Post #2

Group: Members
Posts: 219
Joined: 10-February 04
Member No.: 1,807

Will someone please post the original SL-C760 sharp_mmcsd_m.o file so that I can compare it with the SL-5500 sharp_mmcsd_m.o file? Perhaps we can perform some code splicing of the relevant sections necessary to get 2GB SD cards to work on the SL-C760. The SL-C760 file is located in:


I accidentally erased mine by following the installation instructions for the modified SL-5500 version of sharp_mmcsd_m.o. What you should do is delete the link to the sharp_mmcsd_m.o file before copying the modified sharp_mmcsd_m.o file to:


The link resides in, "modules", not, "modules.rom". The original sharp_mmcsd_m.o resides in, "modules.rom".
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:


RSS Lo-Fi Version Time is now: 6th October 2015 - 01:47 AM