OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Issue With Wget, Ipkg, Etc., Wireless?
Capn_Fish
post Sep 11 2007, 05:56 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 2,350
Joined: 30-July 06
Member No.: 10,575



I have an odd issue with wget, ipkg, apt-get, XVhat, and other apps that try to access the net. Many times they'll fail to find the site they're trying to access and assume it's IP is 1.0.0.0, then time out. It works much more often, if not almost always, over my desktop's wired connection, making me believe that it's a wireless thing.

Any ideas? This is getting really annoying.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
sdjf
post Sep 19 2007, 01:58 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 454
Joined: 17-November 05
Member No.: 8,551



I would run strace every time I did a wget download that was likely to fail until I got the output from one of those time outs. The output can be huge (megs) but is usually worth it. Have you done that?

Oh, the default output sometimes doesn't reveal what I want to see, so I increase the character limit per line. Here's an example command with 100 characters, and output directed to my SD card (you can name the output file whatever you want):

strace -f -v -s 100 -o /mnt/card/wget.strace wget [any wget options go here] URL-OF-FILE-YOU-WANT-TO-FETCH &

sdjf
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th September 2014 - 09:37 PM