OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Vncserver For Pdaxii13, is there one?
adf
post Nov 18 2007, 08:29 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



Clearly not something I use much, but it occurred to me that I might want to run a vncserver on my Z. I thought the tight vnc ipk would do it--but it doesn't. I fugured I must have something that would suit--but it is all for qtopia roms. The last relevent posts in the forums seem to be very old and unresolved. Is there a decent vnserver available for pdaX (ii13)?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meanie
post Nov 18 2007, 10:33 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



QUOTE(adf @ Nov 19 2007, 02:29 PM) *
Clearly not something I use much, but it occurred to me that I might want to run a vncserver on my Z. I thought the tight vnc ipk would do it--but it doesn't. I fugured I must have something that would suit--but it is all for qtopia roms. The last relevent posts in the forums seem to be very old and unresolved. Is there a decent vnserver available for pdaX (ii13)?


pdaXii13 (full) comes with a vnc server (x11vnc) pre-installed. tightvnc for zaurus is the vnc client only.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
adf
post Nov 18 2007, 11:14 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



QUOTE(Meanie @ Nov 18 2007, 09:33 PM) *
QUOTE(adf @ Nov 19 2007, 02:29 PM) *
Clearly not something I use much, but it occurred to me that I might want to run a vncserver on my Z. I thought the tight vnc ipk would do it--but it doesn't. I fugured I must have something that would suit--but it is all for qtopia roms. The last relevent posts in the forums seem to be very old and unresolved. Is there a decent vnserver available for pdaX (ii13)?


pdaXii13 (full) comes with a vnc server (x11vnc) pre-installed. tightvnc for zaurus is the vnc client only.

ah--invokable from the menu. How is it invoked from a prompt? I typed the usual x&tight & vnc prefixipes and tabbed/ searchred, etc and found no "vncserver." thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ecc_hy
post Nov 19 2007, 02:03 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 127
Joined: 5-January 07
Member No.: 13,705



try "x11vnc"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adf
post Nov 19 2007, 04:32 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



QUOTE(ecc_hy @ Nov 19 2007, 01:03 AM) *
try "x11vnc"

blink.gif I suppose so, thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st October 2014 - 02:11 PM