OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Kmobiletools On Sl-c3100, Help wanted
DonYouAn
post Dec 12 2007, 05:24 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 6
Joined: 11-December 07
From: Bavaria/Germany
Member No.: 21,060



Hi all,

I was surfing around and was looking for install ready ipk for kmobiletools. I had no luck with that sad.gif
Does anyone know if kmobiletools does work on the Sharp and if there's a package somewhere?
As I don't know how to compile with all this libraries needed the ipk would be the only way for me to get it work.

Thanks and regards
DonYouAn
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adf
post Dec 12 2007, 01:34 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



QUOTE(DonYouAn @ Dec 12 2007, 04:24 AM) *
Hi all,

I was surfing around and was looking for install ready ipk for kmobiletools. I had no luck with that sad.gif
Does anyone know if kmobiletools does work on the Sharp and if there's a package somewhere?
As I don't know how to compile with all this libraries needed the ipk would be the only way for me to get it work.

Thanks and regards
DonYouAn

If you reaally have to do this,you'll end up with a LOT of KDE. I installed kde in pocketworkstation on pdaxii13 to use konqueror (and to see what would happen) Konq works ok. I kmobiletools work too--though I have no idea if this is a suitablr solution for you
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DonYouAn
post Dec 14 2007, 10:05 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 6
Joined: 11-December 07
From: Bavaria/Germany
Member No.: 21,060



QUOTE(adf @ Dec 12 2007, 10:34 PM) *
If you reaally have to do this,you'll end up with a LOT of KDE. I installed kde in pocketworkstation on pdaxii13 to use konqueror (and to see what would happen) Konq works ok. I kmobiletools work too--though I have no idea if this is a suitablr solution for you


Hi adf,

thanks for the hint. I allready tried out to get pocketworkstation working on original Sharp ROM but stopped trying because I now moved to cacko. But I'll try again.

Regards
DonYouAn
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2014 - 06:23 PM