OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> How Far Is Angstrom?
Justinb81
post Mar 27 2008, 01:22 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 27-March 08
Member No.: 21,556



I am seriously thinking about using Angstrom on my SIMpad SL4 as recommended on opensimpad.org. But the site does not give any real certainty about the usability of the current release. Some parts on the page says it works, some parts contradict that.

Is the 2.6 Kernel and Angstrom stable and working? Does it support the bluetooth & MMC card mods as described on opensimpad.org?
I understand that the sound isn't, and that is not a problem as long as my bluetooth CF adapter can use my Mobile as a modem for internet browsing.
I just want to use email and the internet on a more modern OS and browser than windows CE 4.0

Thank you in advance for answering my n00b questions.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
ZDevil
post Mar 28 2008, 09:01 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 2,003
Joined: 16-April 04
From: the Netherlands && /dev/null
Member No.: 2,882



I don't have a SimPad, but I can tell you my experience of running it on my C860 yesterday.

I installed the 2007 altboot console image (because I need to get altboot working for testing dualbooting). Install went fine.
At first I could get wifi working very easily.
But then, I did "ipkg update" and then "ipkg upgrade" to upgrade the system. It did download and install a whole lot of packages. In the end, my wifi card suddenly failed to work. Plugging in. No light. Nothing from dmesg. At first I was thinking the card died...
But I reinstalled the whole thing again (using the same console image). This time I changed the feeds pointing to the "2008" repo sources. Alas, upgrade stopped at some point. Then the system froze. There's nothing I (knew I) could do.

I did read the wiki and Manual on the Angstrom website before doing all this. There seems to be nowhere mentioning managing the feeds. Something goes wrong but no documentation.
Also searched the Angstrom mailing lists using the two engines suggested by the wiki. Nothing found.
How about the bugtracker? Still nothing.

This must be a very interesting situation. Or it's just bad luck on me. smile.gif

Hey, my wifi isn't dead. It works normally on other systems (Debian, Cacko).
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2014 - 09:27 AM