OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Xfce4 With Eabi?
ArchiMark
post Mar 31 2008, 01:53 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 1,027
Joined: 25-June 03
From: Silicon Valley
Member No.: 208



For fun would like to get XFCE4 working properly now that I've Debian EABI working OK...

IceWM is OK, but I do like XFCE....

I apt-get install xfce4 and it seems to have installed OK.

However, when I do 'startxfce4' it opens but it's rotated 90 degrees.

Also, screen calibration is way off...

So, I logged out and did 'ts_calibrate' which worked OK and I could use XFCE4 but with rotated display...

So, then tried doing what I read in other posts to get screen rotated properly, but so far hasn't worked for me and now screen calibration is way off again, so I can't open anything by tapping on it's icon....

So.....any advice as to the right way to get this working properly???

Thanks!

Mark
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
ArchiMark   Xfce4 With Eabi?   Mar 31 2008, 01:53 PM
born2wonder   comment out icewm-session in ur .xinitrc file and ...   Apr 1 2008, 02:45 AM
ArchiMark   QUOTE(born2wonder @ Apr 1 2008, 03:45 AM)...   Apr 1 2008, 06:41 AM
ZDevil   Try: rmmod mousedev If it says it can't be r...   Apr 1 2008, 08:30 AM
ArchiMark   QUOTE(ZDevil @ Apr 1 2008, 09:30 AM) Try:...   Apr 1 2008, 09:11 AM
ArchiMark   Oops, forgot to mention earlier that I edited the ...   Apr 1 2008, 10:05 AM
born2wonder   From what ive seen rmmod mousedev has to be done ...   Apr 1 2008, 10:19 AM
ArchiMark   QUOTE(born2wonder @ Apr 1 2008, 11:19 AM)...   Apr 1 2008, 10:53 AM
ArchiMark   UPDATE Not sure what happened other than maybe wh...   Apr 11 2008, 03:32 PM
ArchiMark   UPDATE Have read and re-read all the posts (and D...   Apr 17 2008, 01:14 PM
ZDevil   QUOTE(ArchiMark @ Apr 17 2008, 11:14 PM) ...   Apr 18 2008, 10:01 AM
ArchiMark   QUOTE(ZDevil @ Apr 18 2008, 11:01 AM) QUO...   Apr 18 2008, 10:25 AM
matthis   @ZDevil: Yes, this happened after installing the n...   Apr 18 2008, 06:50 PM
ZDevil   Easy: First check what you have: ls -l /usr/lib/ts...   Apr 18 2008, 12:04 AM
matthis   After installing your packages, I have similar iss...   Apr 18 2008, 02:43 AM
ZDevil   QUOTE(matthis @ Apr 18 2008, 12:43 PM) Af...   Apr 18 2008, 02:44 AM
ArchiMark   QUOTE(ZDevil @ Apr 18 2008, 01:04 AM) Eas...   Apr 18 2008, 09:21 AM
ArchiMark   Hmmm...just saw ShiroiKuma's post #93 over on ...   Apr 21 2008, 07:22 AM
tux   Archimark, apologies if you've already answere...   Apr 25 2008, 02:42 AM
ArchiMark   QUOTE(tux @ Apr 25 2008, 03:42 AM) Archi...   Apr 25 2008, 01:59 PM


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 10:39 AM