OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Qtopia 4.x On Hp Ipaq 6300 (6365) Series, GSM Modem NOT Recognized::Running Qtopia Opensource on HP IPAQ 6365
timematcher
post Aug 4 2008, 03:48 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 4-August 08
Member No.: 22,157



Hi all...!

I dont know whether its a right question to ask herein this forum...but...anyways..
@Mods Kindly move it to the right place if it is in a wrong forum...

All i want is to run qtopia on HP IPAQ 6365.

I compiled Qtopia Open Source 4.2.x and ran it HP IPAQ 6365.
(I can provide the details if somebody wants but i have a different query right now..!)

Qtopia PIM runs on it with most of the Devices DISABLED...!

Camera Application ----says cant find Camera...
Call Application ------ "No Modem". sad.gif
Sim Application ----- says that "Sim not inserted" althougjh sim is there.
Audio and Media Player ----- No sound is there. I havent checked a video...! huh.gif sad.gif

I compiled qtopia with phone and phonevendor option enabled set to "wavecomm" as Wismo Pac P5186 Wavecomm GSM Module is there in HP IPAQ 6365.

I have tried to disable "Multiplexer" option as well at runtime to check whether the GSM Module works or not.

My main Goal is to make the GSM Module detect the network, read sim, send and receive messages and calls but the GSM Modem is not detected and the main Qtopia screen says "No modem" on Qtopia PIM Startup.

Qtopia Opensource has a built-in driver for Wavecomm. But either it doesnt work or i am doing something wrong....!

Can anybody help help in this regard???

I started this work as my Term Project and i must complete it.

Any reply is highly appreciated.

Thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th December 2014 - 02:19 PM