OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Angstrom + E-wm On Tosa, almost there?
undrwater
post Jan 8 2009, 10:33 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 232
Joined: 26-September 03
Member No.: 500



With help from Dmitri and others working on the kernel for the Tosa on Angstrom, things are starting to get interesting again!

I decided I'd like to start to play again. I was able to get e-wm installed and it even starts up to the point where the language is asked for, but can get no further.

First thing: there is no language selectable on that screen...not sure if that even matters.

The killer: the screen is not registering touches...nor do any of the buttons or keys seem to do any selecting of items on the screen.

I've got tslib installed, but I'm wondering if there's anywhere these things get logged. Can't find anything pertinent in dmesg.

CODE
tmio-nand tmio-nand: timeout waiting for interrupt


Don't think that's anything...

If anyone has any pointers on where to start looking, I'd appreciate it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
undrwater
post Jan 15 2009, 08:58 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 232
Joined: 26-September 03
Member No.: 500



Thanks, I'll try that this weekend. I can start e from the CLI...even via ssh...so I should have no problem getting some kind of output. one thing I didn't try is to do something like
CODE
cat /dev/input/event0

while e is running. I did something like that before starting X, and got a response.

My guess is that e is not picking up any input from the device...so something is either missing or broken. Nothing obvious during the startup of e.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 11:05 PM