OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Zubuntu Rotation - Doesn't On Sl-c860
zmike
post Jan 14 2009, 06:05 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 77
Joined: 15-January 04
Member No.: 1,206



Regarding rotation, I saw some references to x11-xserver-utils and xrandr to get rotation working.
I have both but changing the orientation of my SL-C860 doesn't do anything.

Is there something I'm missing?

Thanks!
Mike
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
Capn_Fish
post Jan 14 2009, 07:31 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 2,350
Joined: 30-July 06
Member No.: 10,575



I suspect the /etc/zaurusd/... scripts aren't correct for the SL-Cxx0 models, and I don't know how to fix them (you could try taking them from Angstrom, I believe they work there).

Have you tried manually doing the rotation, eg:

CODE
xrander -o n


where 0 <= n <= 3?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
YoG
post Jul 23 2009, 11:47 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 56
Joined: 12-November 05
From: Israel
Member No.: 8,524



QUOTE(Capn_Fish @ Jan 15 2009, 06:31 AM) *
I suspect the /etc/zaurusd/... scripts aren't correct for the SL-Cxx0 models, and I don't know how to fix them (you could try taking them from Angstrom, I believe they work there).

Have you tried manually doing the rotation, eg:

CODE
xrander -o n


where 0 <= n <= 3?


I think the problem is with the X authorization. Run:

CODE
xhost +


this will enable free access to the X server.
Also, I don't remember, but I think the states were switched in /etc/zaurusd/scripts/zaurus-hinge.conf in my case state 0 is landscape and state 2 is portrait.

update:
After rebooting there was no problem with the authorization.

YoG.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th December 2014 - 02:07 AM