OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Sl-c3000 - Usb Not Working !
dwn77
post Mar 27 2009, 05:30 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 11
Joined: 27-March 09
From: Japan
Member No.: 34,809



Please! I have a problem with my Zaurus and already tried by all the posts and not found anything! I do not see the demand for more options! If not with people who understand him better! I noticed the same problem with the User evilsocket on 18 topics to be down! I am thinking of the sharp call to see if they know something about it! If someone can help me! I am very grateful! Thank you![size="3"][/size] sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
dwn77
post Mar 30 2009, 02:36 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 11
Joined: 27-March 09
From: Japan
Member No.: 34,809




Hello! Friend! UTX, Thank you! For me return, and be willing to help me! I am answering your questions!



Please also explain, what are you trying to do. Are you trying to get USB host (to connect e. g. USB mouse, USB memory,...)?

Yes, I am trying to get USB host, for the following items: Mouse, Keyboard, Pen-drive, external HDD and WebCam.



Are you trying to get USB networking?

Not, I'm accessing the net, using a CF card Buffalo, Wli-CF-S11G, by the way this is working correctly.



Are you trying to connect your Zaurus as a mass strorage device to your computer?

Not, today, does not pay to do that!

sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th July 2014 - 09:16 AM