OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> 860/cacko: qtopia not synchronizing
.mau.
post Mar 18 2004, 03:32 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 62
Joined: 23-May 03
From: Milano Italy
Member No.: 26



I managed to have USB-TCP/IP connection worling (I had to change the IP address to 192.168.130.201), and Zaurus File Transfer works like a charm.
But Qtopia Desktop (v1.7) still does not see Z. Its settings seem to be correct: USB, 192.168.130.201.
Does anybody see the same problem?
ciao, .mau.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ian
post Apr 3 2004, 07:33 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 29
Joined: 31-March 04
Member No.: 2,293



I do have the same problem. I got the sync to work ONCE, so I got my address book etc. onto the C860 (Cacko ROM 1.20, Qtopia). Since then I haven't been able to do anything more than file transfer.

When I try to set/change the PC Link options, I get a message "Alert USB", and it won't exit. Do you get this?

Thanks, Ian.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stubear
post Apr 3 2004, 09:28 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 1,164
Joined: 17-December 03
From: Melbourne, AUSTRALIA
Member No.: 1,219



Only the qtopia desktop that comes on the CD with the 860 can synch with the Sharp PIMS.

Sharp changed the PIM data format and a bunch of other things so they are no longer compatable with normal qtopia desktop.

Stu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stubear
post Apr 3 2004, 09:29 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 1,164
Joined: 17-December 03
From: Melbourne, AUSTRALIA
Member No.: 1,219



Ian

To change the PC Link settings the zaurus must NOT be connected to the PC, unplug the cable then change the settings and plug it back in

Stu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hughesr
post Apr 13 2004, 07:29 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 13
Joined: 5-February 04
From: New York City
Member No.: 1,715



Stubear,
Stu,
You are brilliant... That works great! The USB Alert error was driving me crazy...
Regards! Bob
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th July 2014 - 06:57 AM