OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> My C3000 Won't Start, Charging circuit burned and LED blinking
mowgly
post Apr 13 2009, 02:59 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 13
Joined: 11-June 06
Member No.: 10,139



Hello,

Be sure that i read a lot of topics here about C3000 troubleshootings and key combinations.

I own a C3000 for 3 years now and i might have used it just a week, having a bunch of different problems.

The first thing i did when i owned it was to plug a custom AC adapter without taking care of the polarity, then i burned the charging circuit (i guess). Symptoms are : Z is working but only when it's plugged, the battery can handle 30 minutes max i would say.

So every 10 months when i decide to heal my Z i can't remember what was the key combination which makes my Z start, fighting for hours i finally understand that my battery has to be charged for a few hours for the Z being able to understand something (am i wrong ?).

Now my battery is kind of charging for a few hours and i can't make my Z work, the only thing which makes it react is [D] + [C] + Reset then both leds are blinking.

I tried all the key combinations of the wiki but still others parameters can interfere in the debugging process, so what i expect from you is just to guide me : tell me what keys to press, what things to check and then we can maybe find out what the problem is (if you don't already know).

Ps : How much a charger for these batteries cost and has anyone replaced fuse(s) in a C3000 ?

Thank you.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2014 - 09:13 AM