OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio


Welcome Guest ( Log In | Register )

> Zubuntu And Sl-c1000, Having trouble getting Zubuntu going on my Zaurus
post May 11 2009, 01:33 AM
Post #1

Group: Members
Posts: 13
Joined: 26-April 09
From: Japan
Member No.: 37,769

I'm having a little trouble with Zubuntu on my Zaurus sl-c1000. I was hoping someone could spare me a little of their time to help me get it right.
I believe I have correctly made a 1Gig SD card with Zubuntu on it, following Omegamoon's instructions.

I get the bootmenu showing Zubuntu but after selecting it I always end up with this line: Press enter for maintenance (or type Control-D to continue)

I'm not sure how much of the previous text to include, here's a bit more:

(i.e., without -a or -p options)
fsck died with exit status 4 [fail]
* An automatic file system check (fsck) of the root filesystem failed.
A manual fsck must be performed, then the system restarted.
The fsck should be performed in maintenance mode with the
root filesystem mounted in read-only mode.
* The root filesystem is currently mounted in read-only mode.
A maintenance shell will now be started.
After performing system maintenance, press CONTROL-D
to terminate the maintenance shell and restart the system.
Press enter for maintenance
(or type Control-D to continue)

If I press enter (for maintenance)
then I get:
bash: no job control in this shell
bash: groups: command not found
bash: lesspipe: command not found
bash: dircolors: command not found


Has anyone any idea what might be going on here?
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:


RSS Lo-Fi Version Time is now: 5th October 2015 - 04:51 AM