OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Lost My Sharp Rom For 5600
mlewis
post Jul 29 2009, 04:26 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 12
Joined: 4-April 06
Member No.: 9,529



I changed ROMs and now want to go back to the original Sharp ROM for my SL-5600. Problem is - I can't find it! Any idea where I can get it? I'm dead in the water. Not supposed to, but cross posted this to: Distro Support and Discussion > Sharp ROMs. Shows you how hard up I am.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies (1 - 2)
teh.sean
post Jul 30 2009, 10:26 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 77
Joined: 23-April 08
From: Cleveland, OH USA
Member No.: 21,673



QUOTE(mlewis @ Jul 29 2009, 08:26 PM) *
I changed ROMs and now want to go back to the original Sharp ROM for my SL-5600. Problem is - I can't find it! Any idea where I can get it? I'm dead in the water. Not supposed to, but cross posted this to: Distro Support and Discussion > Sharp ROMs. Shows you how hard up I am.


myzaurus.com not working?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mlewis
post Jul 31 2009, 05:14 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 12
Joined: 4-April 06
Member No.: 9,529



After reading some other postings, I pressed format from the maintenance menu which restored the 5600 to it's original Sharp ROM. So who knew... I then ran the update, and not only is the unit working, but so is my wireless card.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st August 2014 - 11:31 PM