OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Lan Network Settings With Debian On C1000, How does one go about setting up a wired CF LAN card?
Jockie
post Aug 3 2009, 07:50 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 13
Joined: 26-April 09
From: Japan
Member No.: 37,769



Love the ease of installing and the look of Debian on my Zaurus, thanks to ZDevil's guide. This is a great forum with loads of good tips, guides and helpful people.
I'm still pretty new to configuring things on a Zaurus, in particular setting up a network connection.

I had no luck trying to set-up the same Buffalo LPC-CF-CLT network LAN card using Zubuntu on my sl-c1000. Anyone else use one of these?
Since installing Debian I've been trying to set up the network but I'm having problems with the same card again or more accurately with my own lack of understanding!

With Cacko the card just connects but I want to venture out and explore other ROMs/Distros.

Went over my previous post and still could get further than both lights lit up on the network card but no connection.

Is there a guru or someone who's overcome the same or similar problem and can offer some advice?

I don't know if the device is 'lo' or 'eth0' or 'eth1'.
Same connection as my desktop box which requires no configuration, so presumably it is not static.... but I don't know.


Zaurus:~# ifconfig
lo Link encap:Local Loopback
.
.
.
RX bytes:0 (0.0 b ) TX bytes:0 (0.0 b )

Zaurus: ~# modprobe pxa2xx
FATAL: Mobuke pxa2xx not found.

Zaurus:~# pccardctl ident
Socket 0:
product info: "BUFFALO", "LPC-CF-CLT", "R01", ""
manfid: 0x026f, 0x0307
function: 6 (network)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th August 2014 - 03:16 PM