OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> C1000 - Hw Pb With Touch Screen, In DEBUG MODE : bad position // the stlet's action.
randy11
post Feb 28 2010, 07:30 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 11
Joined: 27-April 06
Member No.: 9,717



Hello,
I've some troublshooting with my C1000. When I use the point to press in the screen, the action isn't recognized.

In "DEBUG MODE", there is 3 pages and in the page 3, the choice 7, there is "7. Extra Menu".
In "Extra menu" -> "1 Zaurus Test" -> "7. H Display". This option presents the character "H" or "h" on all the screen. When a place is touched, the screen commute between "H" and "h". This test is OK.

But, under Cacko, PdaXrom, the action isn't recognized. Isn't possible to make a new sceen's setup, where you press in the 4 coins of the screen.

Could you help me, to solve my problem ? A zaurus without touchscreen is too sad sad.gif

Thanks a lot.

Randy

Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
sunge
post Jul 16 2011, 06:55 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 4
Joined: 8-October 07
Member No.: 20,804



My SL-C1000 has completely the same problem with randy11's.

The touch panel works fine under the GUI of debug mode(DM mode), however, it doesn't work under the PdaXrom and Sharp ROM. The problem suddenly occurred, I also don't know why.

This problem drives me crazy. I've been using my zaurus for six years, I just cannot abandon it. Please help me!

Thank you.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd October 2014 - 04:15 AM