OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Re: Cannot Get Flash Player Working!
XE1UFO
post Mar 1 2010, 10:17 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 19
Joined: 19-January 10
From: San Juan del Río, Querétaro, Mexico
Member No.: 60,003



I have downloaded de proper Flash Player lite file (see link here: ftp.photoengineering.org/netwalker) and tried to install it several times, and it apparently DOES install, but does not work. On Youtube, for example, I get a "Java disabled or not installed" warning. There are videos on Youtube that show Youtube working on the Netwalker. What am I doing wrong? Can sombody help me please? Thanks in advance!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ArchiMark
post Mar 1 2010, 10:40 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,015
Joined: 25-June 03
From: Silicon Valley
Member No.: 208



FWIW, I dowloaded installer from somewhere else...think I posted this in another thread on the forum here....installed OK and I can watch YouTube vids...only frustrating thing is that some sites use a newer Flash format, so, vids won't play....

If installer seemed to work OK, then try rebooting Netwalker and then try vids again...if still doesn't work, then try downloading file again and reinstalling or try to get file from another site and reinstall....

Hope that helps...

smile.gif

Go to the top of the page
 
+Quote Post
merlin1
post Mar 1 2010, 10:59 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 82
Joined: 15-December 09
From: Germany
Member No.: 56,976



Did you run the installer script with root privileges and close Firefox before doing so?

If that doesn't solve it I'd try redownloading the script from a known good source as ArchiMark suggested.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th July 2014 - 04:13 PM