OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Kismet
elremx
post Oct 16 2003, 11:17 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 4
Joined: 6-October 03
From: Fayetteville, NC
Member No.: 577



I installed kismet and it tells me "cant connect to the server" when I hit restart under the config page.
Amy ideas on how to make this work?

Zaurus 5500
rom 3.1
Amcicom wireless cf card


According to the kismet web site this card is supported.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
elremx   Kismet   Oct 16 2003, 11:17 PM
harbinger1080   i've had that problem too... it seems to be kismet...   Oct 17 2003, 06:26 AM
elremx   Thanks for the reply. using Ambicoim WL1100C-CF . ...   Oct 17 2003, 10:40 AM
harbinger1080   QUOTEI dont know how to tell it to execute with ro...   Oct 17 2003, 01:48 PM
Anonymous   Works great Thanks   Oct 18 2003, 06:52 AM
elremx   sorry, forgot to sign in first Thanks, works gre...   Oct 18 2003, 06:53 AM
pointydog   Hi. I've followed the above, and I was getting the...   Feb 23 2004, 01:57 PM
dino   Are you running as root?   Feb 24 2004, 12:40 PM
stormer   make sure that your loopback device is up.   Feb 24 2004, 04:14 PM
pointydog   Yes, I was running it as root. I don't know what ...   Feb 24 2004, 05:05 PM
Anonymous   I hold down over the icon and the properties pop u...   Feb 24 2004, 08:45 PM
Anonymous   Fixed the problem by upgrading to 3.13   Feb 25 2004, 11:42 AM
pointydog   where do you find 3.13, and did your other stuff s...   Feb 25 2004, 01:19 PM
Anonymous   I upgraded from 3.1 to 3.13 with no problems at al...   Feb 25 2004, 10:04 PM
pointydog   Cool, thanks. Maybe I'll try that too. Link didn...   Feb 26 2004, 01:06 AM
ScytheBlade1   I AM INCREDIBLY AGITATED   Jun 5 2004, 08:22 PM
powered_by_penguins   I'm having similair problems with a symbol spectru...   Jun 6 2004, 02:03 AM
Qman   I also use a AmbiCom wifi card (Model WL1100C-CF) ...   Jun 8 2004, 10:24 AM
Inuyasha   You can find it here, now that the Sharp DevNet is...   Jun 8 2004, 11:16 AM
tz   I am using a very recent kismet-devel branch (with...   Jun 8 2004, 09:16 PM
mikedivincent   I upgraded to 3.13, have placed an X in the ...   Jun 29 2004, 03:56 PM
sdjf   Sometimes ""can't connect to the ser...   Mar 26 2007, 05:16 AM
speculatrix   I think Kismet must be a memory hog... if I leave ...   Mar 26 2007, 08:37 AM


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st October 2014 - 05:42 AM