OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Network idProduct refuses 8004
post Oct 21 2003, 03:58 PM
Post #1





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



I patched my kernel with usbdnet-2.14.18-patch.gz. I am able to reconfigure my kernel with either make menuconfig or make xconfig, and choose "USBD Network (Encapsulated) Host-to-Host Link (EXPERIMENTAL)" from the "USB Network Adaptors" section of "USB Support." I enter 04dd for the USBD Network idVendor and 8004 for the USBD Network idProdoct. Everything looks fine.

Save and exit the config menu.

make clean dep modules modules_install

modprobe usbcore, usb-uhci and usbdnet

When I hook up the Zaurus SL5600 to connect, I get error messages, and it says:
usb.c: USB device XX (vend/prod 0x4dd/2x8006) is not claimed...

Running less /proc/bus/usb/devices shows the following lines:
P: Vendor=04dd ProdID=8006 Rev= 0.00
S: Manufacturer=Sharp
S: Product=SL-5600

Again, it's showing ProdID as 8006 when I entered (several times) as 8004.

In my /var/log/messages I get this line:
Oct 21 18:07:33 gregkedro /etc/hotplug/usb.agent: Setup acm for USB product 4dd/8006/0

Again, 8006 and not 8004.

Can't ping. Can't connect. Can't sync. I have fought with this stinkin thing all day long, and this is the only thing I have come up with that might be causing the problem. Just won't work. Help?

-Greg
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
Anonymous   Network idProduct refuses 8004   Oct 21 2003, 03:58 PM


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th November 2014 - 04:25 PM