OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Can't enter ! and $ characters in ESS-ID on sl-6000
daveo
post Apr 7 2004, 10:18 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 7-April 04
Member No.: 2,717



Odd, most other no letter/number symbols work.
All other SSID fields I have encountered allow these
symbols.
Wrote Sharp... no response yet.
Thanks for any input -Dave
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doseas
post Apr 7 2004, 10:58 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 207
Joined: 7-July 03
From: Thousand Oaks, CA
Member No.: 9



I don't recall what values are valid for SSIDs, but I do know that the Network Setup Applet has trouble with some chars, such as space.

To work around the problem, put anything in the field, then use an editor such as vi (you may need to su first to obtain write permission) to edit the file /home/etc/pcmcia/wlan-ng.opts. Put the correct SSID value in the "DesiredSSID" string.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
daveo
post Apr 7 2004, 12:31 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 2
Joined: 7-April 04
Member No.: 2,717



Thanks, workaround works.
Of course it seems the applet does not read this value when you "edit" the entry in the applet
but instead reflects the last value typed in then overwrites /home/etc/pcmcia/wlan-ng.opts
when you exit the applet.
Hopefully we can get the source from Sharp soon... I can't belive this would be complicated
to fix.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2014 - 01:01 AM