OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Battery Charging Problem?
ptoki
post Oct 7 2012, 12:56 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 90
Joined: 1-April 08
From: Silesia
Member No.: 21,583



I had netwalker unused for a while. After plugging it to charger and booting it started to behave oddly.

Netwalker works fine but charging led (the one on netwalker) blinks and unit will not charge more than 70%.

When booted from halt witch charger unplugged it shows 10-12%. After just plugging charger and unplugging charge jumps to 70%.

I had left it charging (with blinking) for over 24h but it behaves the same.

Can any one suggest what happened?

I wanted to use it as small home media center for music and internet radio and for email but now I dont know how it will behave.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
ptoki
post Oct 23 2012, 10:20 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 90
Joined: 1-April 08
From: Silesia
Member No.: 21,583



Well, I have left walky plugged and couple days later charge led stopped blinking. After unplugging PSU walky switched off instantly.
I guess battery or charging circuit died.

sad.gif

I assume that even if I find suitable battery it will be too expensive in comparison to buy some other gadget.

Does any one know any source for information about putting some other type of battery to netwalker?

It would be acceptable to put there even smaller battery but be able to use netwalker without power from socket...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2014 - 05:12 AM