OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> reboot on resume
mildness
post Nov 4 2003, 02:17 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 5
Joined: 26-October 03
Member No.: 763



I changed quite a few things all at once and surprise, I have a problem.

On receipt of my 5500 back from Sharp Repair ($98 to replace a $1.35 fuse) I stuck in a new 250MB Viking CF card and loaded a bunch of apps (tkc, opie, etc) on top of Sharp 3.10 ROM.

It works for a few hours or days after flashing the ROM (I'm getting good at this) but then it wants to reboot whenever one presses the "ON" button. The error scrolls by pretty fast but says something to the effect of:

"ext2fs_chk_if_mount no such file or directory while determining whether /dev/mtdblock1 is mounted."

Has anyone resolved this error?

Thanks!

Bill
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tumnus
post Nov 4 2003, 02:24 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,176
Joined: 3-October 03
From: UK
Member No.: 547



That error is not significant.

Is your battery fully charged? Do you keep catching the battery cover switch? Maybe you have a dud battery or a lose connection somewhere.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Nov 4 2003, 07:37 PM
Post #3





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Thanks for your help T!

It fails the same on AC and the batt is new and fully charged. dang peculiar. I'd hate to think it was a HW error after all this.

I'm going to ext2 after flashing to thekompany 2a ROM and will report back.

Bill
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mildness
post Nov 5 2003, 07:17 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 5
Joined: 26-October 03
Member No.: 763



FOUND IT!

Installing qtopia-memoryapplet to the CF card causes a Z to reboot when it comes back from "suspend" mode.

Every dang time.

Bill
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Jan 13 2004, 03:25 AM
Post #5





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



That didn't work for me, it's still rebooting.

Mitch
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th December 2014 - 10:44 AM