OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> non-booting C700
rabidhamster
post May 25 2004, 12:58 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 7
Joined: 25-May 04
Member No.: 3,427



Hi. I got a 2nd-hand C700, and it won't start up. I can get into the DM and DB menus fine, but the power button does nothing.

I have backed up and then restored the NAND flash with a file I found on the internet as well - no change sad.gif

The battery doesn't appear to charge too well, which is odd. Would this stop the zaurus from booting properly, even though it has power on it?

Is there anything i'm missing here, or anything you guys suggest that might help fix it? I've run the tests in the menu and apart from the non-booting the zaurus seems to work perfectly smile.gif

cheers,
- Gordon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
rabidhamster
post Jun 17 2004, 01:32 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 7
Joined: 25-May 04
Member No.: 3,427



Sounds good. I was planning on changing the current charger ICs that are in the zaurus though - i've found out which ones, and I think the broken part is probably just an FET. have you had any experience with repairs on the Z?

Totally changing the charge circuit may well prove to be the best idea though. I was however worried about getting it to work nicely with the rest of the Z - for example the charge light couldn't easily be connected using that chip (others available use a pull-down output though so if i looked around i might find a reasonable replacement).

- Gordon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
seva
post Mar 24 2005, 10:06 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 22
Joined: 26-May 04
Member No.: 3,455



QUOTE(rabidhamster @ Jun 17 2004, 01:32 AM)
Sounds good. I was planning on changing the current charger ICs that are in the zaurus though - i've found out which ones, and I think the broken part is probably just an FET. have you had any experience with repairs on the Z?

Totally changing the charge circuit may well prove to be the best idea though. I was however worried about getting it to work nicely with the rest of the Z - for example the charge light couldn't easily be connected using that chip (others available use a pull-down output though so if i looked around i might find a reasonable replacement).

- Gordon
*


Do you have any updates on this?

Take a look at C-860 charging problem (not battery)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2014 - 02:26 PM