OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Intellisync Crashing W/C860
trhuseby
post Aug 26 2004, 09:00 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 4-August 04
Member No.: 4,202



I just got my Zaurus C860 yesterday from www.audiocubes.com.

When I run Intellisync (version 3.2E from the 5500 English software) it get's all the way to where it says "please wait, writing large amounts of data", then I get an application error dialog that says "Intellisync for Web Applications has encountered a problem and needs to close.

I've installed the same software on two machines now (the second with a fresh mailbox) with the same problem.

Is there something that I'm doing wrong? I can access the Zaurus in USB SD mode and copy files to the SD card in the Zaurus just fine.. Just the syncing doesn't seem to work.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
kckong
post Jun 22 2005, 12:38 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 29
Joined: 27-January 05
Member No.: 6,333



I've reset my SL-C3000 recently. before reset, the Intellisync work fine. After factory reset SL-C3000, the Intellisync getting problem. IS4SL.exe - Application Error (same problem). I've reinstall Intellisync, not work. Please help!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th November 2014 - 04:15 PM