OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> libsl.so.1 for sharp mediaplayer
post Dec 14 2003, 07:37 PM
Post #1





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Hello, I just flashed my zaurus today with the 3.3.5 rom and have to admit it is damn cool! Anyway, I wanted to use the sharpmedia player as I know it plays the mpg files from pocketmovies.net fine whereas when I try to use xmms with the mplayer plugin, it just hangs sad.gif

Does anyone know how to get the libsl.so.1 library to get the sharp mediaplayer working? I believe jeode uses this too?

Thanks in advance

TC
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Dec 14 2003, 09:33 PM
Post #2





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



QUOTE
Does anyone know how to get the libsl.so.1 library to get the sharp mediaplayer working?  I believe jeode uses this too?


libsl cant help you because have links to libqte, which was added by sharp and never been in free version of qte.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Dec 14 2003, 09:50 PM
Post #3





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



QUOTE
QUOTE

Does anyone know how to get the libsl.so.1 library to get the sharp mediaplayer working?  I believe jeode uses this too?


libsl cant help you because have links to libqte, which was added by sharp and never been in free version of qte.
oooh...so that basically means you cant use the mediaplayer then in other words?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Dec 14 2003, 10:43 PM
Post #4





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



yes
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post Dec 15 2003, 04:13 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



QUOTE
yes


No, that's not (quite) true. It may well be possible (though I never tried the mediaplayer. I had the new (3.10) PIM apps running a long while back. That said, it's not worth the effort. However if you really feel you need to try see here:

http://www.zaurus.com/dev/board/index.php?...d,pim,and,sharp

and

http://www.zaurus.com/dev/board/index.php?...=ST&f=6&t=3351&



Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post Dec 15 2003, 04:15 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



QUOTE
oooh...so that basically means you cant use the mediaplayer then in other words?


You will probably be able to get the 2.xx version of mediaplayer to work with little trouble.

Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Dec 15 2003, 08:12 AM
Post #7





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Another option that I had was running opieplayer2(?) which does run, but whenever I go to play a mpg or mp3 it starts to play then quits back to the main mediaplayer screen. Any thoughts?

Thanks for all the replies...muchly appreciated!

- TC
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post Dec 15 2003, 09:05 AM
Post #8





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



I could never get opie-mediaplayer2 to work properly. Do you know what was wrong with xmms & mplayer (this is what I use, and generally speaking it has a better range of decoders than the Sharp one)? If you still have it installed then you could try running it from the command line and see what the exact problem is.

Do these movies play on the 2.xx Sharp ROM media player (as this is a doable install on OZ)?


Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Dec 15 2003, 11:32 AM
Post #9





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Okay, here is the output from mplayer run on the console when trying to play this trailer from pocketmovies.net (returnoftheking_320x144.mpg). Now this had played fine under the 3.10 sharp mediaplayer. I havent tried the 2.xx sharp rom media player yet. Is there any download available for these sharp apps?

MPlayer dev-CVS-030614-19:18-2.95.3 © 2000-2003 ?rp?d Gere?ffy (see DOCS)

Reading config file /etc/mplayer/mplayer.conf
Reading config file /root/.mplayer/config
Reading /root/.mplayer/codecs.conf: can't open '/root/.mplayer/codecs.conf': No such file or directory
Reading /etc/mplayer/codecs.conf: 53 audio & 146 video codecs
font: can't open file: /root/.mplayer/font/font.desc
font: can't open file: /usr/share/mplayer/font/font.desc
Using usleep() timing
Can't open input config file /root/.mplayer/input.conf : No such file or directory
Input config file /etc/mplayer/input.conf parsed : 52 binds

Playing ./returnoftheking_320x144.mpg
Falling back on trying to parse playlist ./returnoftheking_320x144.mpg...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th December 2014 - 11:15 PM