OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> new oz experiences?
nianderson
post Sep 27 2004, 07:41 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 75
Joined: 30-June 04
Member No.: 3,870



Im thinkin about flashing the new OZ i really liked oz back on my 5500 wondering if anyone has flashed the new OZ and what they think
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bundabrg
post Sep 27 2004, 10:22 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 183
Joined: 7-September 04
Member No.: 4,501



I like it. Feels pretty fast, and since I've only had experience of 3.3.6pre1 (having a C860) its much more stable. I do miss the speed of X11 though.

The only thing I can fault is that I wish I could resize the root and home. I've tried doing this manually, but it seems that OZ re-sets them on boot.

Also, the right shift key is STILL not a shift key.


- Bundabrg
Go to the top of the page
 
+Quote Post
altais
post Oct 3 2004, 02:45 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 26
Joined: 11-May 04
Member No.: 3,248



I would LOVE wub.gif to be able to use 3.5.1 on my 750. BUT ohmy.gif with the constant power glitches and issues installing the irongeek list of tools it is not possible sad.gif . Maybe when it gets to 3.5.2. Until then I have gone back to 3.3.6.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post Oct 4 2004, 01:30 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



QUOTE
irongeek list of tools


I like a challenge...

QUOTE
the constant power glitches


What troubles are you having?


Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nianderson
post Oct 4 2004, 09:51 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 75
Joined: 30-June 04
Member No.: 3,870



well i flashed it in and my wcf12 dosnt work smile.gif nor does my socket low power card.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post Oct 4 2004, 01:45 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



Funnily enough I have both of these cards.

I'll take a look tomorrow and see what I can find.


Si

This post has been edited by lardman: Oct 4 2004, 01:46 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nianderson
post Oct 4 2004, 05:12 PM
Post #7





Group: Members
Posts: 75
Joined: 30-June 04
Member No.: 3,870



heh you have both of those nice coincidence. what kind of gps unit do you have and what all do you use it for with your z? i have been thinkin about gettin a gps.

oh and what do you use your 5500 for ever since getting my 860 its been pretty much collecting dust untill couple days ago when i dustedit off to check how 3.5.1 worked on it. other than that its been sitting untouched for several months.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post Oct 5 2004, 12:44 AM
Post #8





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



5500 has been running GPE for testing purposes while the 750 runs Opie.

GPS hasn't seen much service for a while, but I was part way through writing a speed camera warning program - you can get cvs files of speed camera locations (for the UK) on the web, I was going to get my Z to warn me when I was approaching one. This has been on the backburner for a while though as I'm trying to finish my PhD write-up.


Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 06:43 PM