OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> SL-C860 display buzzing
jepjepjep
post Oct 26 2004, 09:04 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 17
Joined: 21-October 04
Member No.: 5,136



I just bought a brand new SL-C860 a few days ago. When I turn down the display brightness, there is a buzzing sound coming from the display. It is really slight, and you have to put your ear up to the display to hear it, but this doesn't seem healthy. The intensity of the buzzing varies depending on the brightness and it only goes away when the brightness at its highest. Has anyone else noticed this in their Zaurii?

Joe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bluedevils
post Oct 26 2004, 09:40 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,284
Joined: 31-January 04
From: Vancouver, BC -> NYC, NY
Member No.: 1,633



That's normal for minor buzzing. All the clamshells have it. Some are more subtle than others
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jepjepjep
post Oct 26 2004, 06:23 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 17
Joined: 21-October 04
Member No.: 5,136



That's good to know. Thanks for the reply.

Joe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
omega
post Oct 27 2004, 03:32 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 626
Joined: 13-April 04
From: Ireland
Member No.: 2,825



It from a small transformer that's used to convert the low battery voltage into a high voltage to drive the backlight (that's why it is less noticable at lower brightness). Again, nothing to worry about - beautiful machine isn't it!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2014 - 12:14 AM