OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Can't Sync SL-3000 With Laptop!, Laptop running WinXP Pro SP2
ArchiMark
post Nov 19 2004, 06:41 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 1,026
Joined: 25-June 03
From: Silicon Valley
Member No.: 208



Hi,

Been frustrated for past 2 days....haven't been able to sync my new SL-3000 with my laptop (Libretto 110CT/WinXP Pro SP2/No onboard USB-using USB PC Card).

Installed Sharp software for SL-5600 on PC.

Has anyone else been successful syncing with PC?

I posted more detailed post in Windows section of forum.

Anyone have any suggestions??

Greatly appreciate any and all help!

Thanks,

Mark
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
OttoAcuna
post Nov 28 2005, 04:45 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 70
Joined: 12-September 04
From: COSTA RICA
Member No.: 4,565



Need some help here. I have done everything in this thread to sync my XP SP2 laptop with my C3100. I installed the japanese and paste the english over (as posted by Trisoft), didnt work, then installed only the japanese, didnt work either. I get the LAN connection up, my laptop connection gets the IP address from the zaurus (defaul setting), but when syncing, it states an error that says that it can not connect, that I should try to unplug, then re-plug and try again 30 sec later.

Did that and no results?

Where do I go from here...


Regards,

Otto
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
ArchiMark   Can't Sync SL-3000 With Laptop!   Nov 19 2004, 06:41 PM
lpotter   If there is a CD for your c3000, install the drive...   Nov 22 2004, 08:15 PM
ArchiMark   Thanks for your help lpotter! Will give it a ...   Nov 22 2004, 08:43 PM
ArchiMark   That did it lpotter! Got Sync! De-...   Nov 23 2004, 11:42 AM
Zuber   Trying to get an idea of how much success you guys...   Dec 2 2004, 02:05 PM
Zuber   Sure I posted in the C3000 section. Guess not (Mod...   Dec 2 2004, 02:08 PM
Zuber   Has anyone actually managed to use any English Syn...   Dec 3 2004, 10:55 PM
ArchiMark   Zuber, When I had the C760 and C860 Z's, I di...   Dec 4 2004, 07:15 AM
Zuber   C750/760/860 not a problem. Got them all to work. ...   Dec 4 2004, 09:31 AM
ArchiMark   Zuber, I agree with your assessment about the C30...   Dec 4 2004, 11:11 AM
Zuber   Bump... Sure there are more than 6 C3000 user tha...   Dec 8 2004, 11:30 AM
Zuber   OK, Just posted patched BackupRestore and ZaurusS...   Dec 14 2004, 11:44 PM
Zuber   Looks like threads were merged. Post deleted.   Dec 14 2004, 11:49 PM
ArchiMark   Thanks for your input and support, Zuber. This is...   Dec 15 2004, 07:28 AM
g333   The sync is easy but annoying. I hope this helps. ...   Dec 22 2004, 04:13 PM
Zuber   Not tried that. To be honest, it is too fiddly fo...   Dec 26 2004, 04:06 AM
chroafjd   QUOTE(Zuber @ Dec 26 2004, 04:06 AM)Not tried...   Jan 26 2005, 09:14 AM
pfschuyler   QUOTE(chroafjd @ Jan 26 2005, 09:14 AM)QUOTE(...   Apr 26 2006, 06:37 AM
markpmc   q333, Your solution to syncing/usb storage works,...   Jan 12 2005, 07:11 PM
markpmc   Okay I blew the little bit of syncing I had away t...   Jan 13 2005, 07:54 PM
Olivier   QUOTE(ArchiMark @ Nov 19 2004, 06:41 PM)Hi, ...   Mar 20 2005, 01:11 PM
KwaiFeh   I'm having problems installing the japanese ve...   Apr 21 2005, 03:20 PM
wansinsang   Hi, I've had no response but maybe it's b...   May 17 2005, 02:42 AM
OttoAcuna   Need some help here. I have done everything in thi...   Nov 28 2005, 04:45 PM
propofol   I have had the same problem syncing my C3100 ...   Dec 6 2005, 10:02 PM
tombraider   I just successfully used Stepan's method to ge...   Dec 13 2005, 02:37 PM


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd September 2014 - 08:23 AM