OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
highsun doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
highsun
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
2006.7 Sharp Zaurus sl-C1000 + MX500 (White);
2006.6 Creative Blaster Audiogy 2NX (external USB)
2006.5 iAudioX5+Remote+PX200(Bla ck with New Package);
2005.9 iriver ifp780
Statistics
Joined: 20-July 06
Profile Views: 278*
Last Seen: 1st August 2008 - 12:53 AM
Local Time: Sep 3 2014, 09:42 AM
3 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

highsun

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
20 Jul 2006
I have a CF WiFi (Planex GW-CF11X recommended on Sharp Zaurus website) for my C1k.

It works well under Sharp original ROM (Japanese) using "prism3" driver provided on Sharp Zaurus websit. When connecting it blinks. I can use "Wellenreiter" meanwhile.

However,
It doesn't work under Trisoft ROM (English) using the same driver. it doesn't have any reaction (not blinking) when connecting.

I do not know what is going on? Trisoft ROM should be similar with the original one. Does anyone has the similar experience? Someone has an idea of this?
Last Visitors
highsun has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for highsun.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 2nd September 2014 - 03:42 PM