OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
w14 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
w14
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 7-December 03
Profile Views: 1,300*
Last Seen: 1st July 2013 - 07:25 AM
Local Time: Apr 24 2014, 11:08 PM
180 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

w14

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
2 Jan 2008
http://cgi.ebay.co.uk/Sharp-Zaurus-SL-C310...1QQcmdZViewItem

Great condition, boxed, any desired rom installed if required. I'd like 120+postage for buy it now, or bid - maybe you'll get a bargain.

Cheers,

Mike.
16 Feb 2007
Neither of my Zs is getting the use it deserves these days, so its time to call it quits, at least partially. I want to sell one or both, although if one sells and the other doesn't, I won't be too sad.

I have:

a c760 in good nick. There are some scratches beside the words "Personal Mobile Tool" because of the little rubber bits on the lower edge of the screen, but that's all. The screen is in excellent condition, and has much better contrast than the 3200 in my view. In fact, the build quality is better generally.

It comes in its original box and manuals, but no CD or power supply. There is a USB cable for charging, and a serial cable which got be out of a few tight spots in its time. There is a spare lower capacity battery and battery cover.

The c3100 is in perfect nick. No scratches anywhere. Also boxed, and also with no CD. Manuals and UK psu are there, though.

The following bits and bobs are also available, either with or separately:

1 x 4GB Dane-Elec CF card
1 x 4GB Sandisk CF card
1 x 1GB Integral CF card
64MB Sandisk SD card
256MB Lexar SD card
Pretec bluetooth card
Socket low power ethernet card

There's also a IO Data CFXGA VGA out card, but I don't know whether it works, and I can't be arsed trying to find out (I could never get it to work with PDAXrom), so I'll throw that in for free for whoever buys one or both of the Zs.

Payment by cheque or money transfer, and delivery is at cost.

So, let me know if you are interested ...

Cheers,

Mike.
5 Jun 2006
Hi all,

Just bought a Pretec CompactBT (OC-BTEXX-A). I'm running pdaxrom beta1 at the moment ... I've no real inclination to upgrade just yet. Its stable for me, and its doing what I need day to day.

Here's what I'm seeing in /var/log/messages:

cardmgr[485]: + Done.
cardmgr[485]: socket 0: Pretec BT2000E Bluetooth Card
hcid[4813]: HCI dev 0 registered
/sbin/hotplug: no runnable /etc/hotplug/bluetooth.agent is installed
cardmgr[485]: executing: './bluetooth start hci0 2>&1'
cardmgr[485]: + Starting Bluetooth... Done.
hcid[4813]: HCI dev 0 up
hcid[4813]: Starting security manager 0

When I try to connect to the phone (a Motorola SLVR), I'm seeing:

pppd[5181]: Failed to open /dev/rfcomm0: Host is down

Can anyone give any pointers?

Thanks,

Mike.
26 Mar 2006
I rebooted and something has gone a tad screwey ...

I can't run any kind of terminal ... it complains about there not being enough ptys. The reason for this is that /dev/pts is not being mounted correctly at startup. It can be mounted manually outside of X, and then I can start terminal apps again inside of X.

The SD card isn't mounted on startup, although it does mount correctly if I manually mount it outside of X.

On startup, I'm seeing the following messages:

VFS: mounted root (jffs2 filesystem) readonly. (I can't remember if this is normal?)

Definitely not normal is this:

Cannot create link /etc/mtab
perhaps there is a stale lockfile?

Can anyone give me a pointer?

Cheers,

Mike.
23 Mar 2006
I finally got time to get bestcrypt 1.6 compiled for the 2.4.20 kernel, and it seems to work.

It has run into one problem though ... no /sbin/mkfs. bctool makes the container file, but can't format it.

The various other mkfs files, mkfs.msdos, mkfs.ext2 etc are there, but its stuck without plain old mkfs.

Anyone any suggestions?

Cheers,

Mike.
Last Visitors


24 May 2010 - 17:49

Comments
Other users have left no comments for w14.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th April 2014 - 02:08 PM