OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
jpjackson67 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
jpjackson67
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 11-December 03
Profile Views: 168*
Last Seen: 28th January 2004 - 01:03 AM
Local Time: Oct 26 2014, 12:29 AM
11 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

jpjackson67

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
23 Jan 2004
I've got an SL-5500 which just doesn't seem to want to charge. It was o.k. till a few days ago, but now my battery is flat. The charging light comes on at the from when it's attached to external power, and the charging indicator on the "task bar" shows that it's charging too. But it appears that nothing is getting to the battery?

Just wondered if anyone else has experienced anything similar? I don't think the battery can be duff cos it's fairly new.

I'm using TK Rom v 1.0.....if that's got anything to do with it?
Thanks
22 Dec 2003
Hiya - just about to have my PC upgrades to Office 2003 - anyone know if this will cause any problems with Synching to Outlook 2003?

Cheers
Last Visitors
jpjackson67 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for jpjackson67.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th October 2014 - 12:29 AM