OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
SteelMyst doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
SteelMyst
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 4-January 04
Profile Views: 101*
Last Seen: 25th September 2005 - 12:57 AM
Local Time: Nov 24 2014, 04:23 AM
26 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

SteelMyst

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
20 Sep 2004
I am trying to use the drivers from this site. REX-CFU1 Device Driver for Linux Zaurus

No errors were reported during the install and the card appears to be recognized, however the device files are not present. Example: USB storage devices like external HDD's and flash card readers use sda1. Could someone show me how to create these files?

TIA,
Nick
31 Jul 2004
Here's a link to the Career Ops section of my company's website. Feel free to email me with any questions, but I don't know much about the non-manufacturing jobs.

Link: SEL Career Opportunities

Email: steel_myst at yahoo dot com


-Nick
2 Jul 2004
How much of a risk is it? My current battery pack uses 4 NiMH. If I use a diode will the internal resistance drop the voltage to the point where I need to add more batteries? Also, does anyone know what varience the Zaurus will tolerate on the input voltage?
14 Jun 2004
I'm trying to connect with my Siemens S56 (Cingular), and the login goes fine (i.e. I get the globe). However I can't stay connected for more than 30 seconds. Any suggestions? Also, where are the log files for the login?

Thanks,
SteelMyst
16 Apr 2004
I'm trying to get it to run on my 860. When I click the icon it goes to the 'Please Wait' screen for changing resolutions for a second then crashes. If I run it from the terminal, or set it to non-magnified mode I get a white bar with some color along the left side of the screen and I have to do a hard reset. I got all the libs listed on the homepage. There are three sdl libs and zlib (versions match). Has anyone else run into this? Is there a log file somewhere I could check for error message output?
Last Visitors
SteelMyst has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for SteelMyst.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th November 2014 - 04:23 AM