OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
LodeRunner doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
LodeRunner
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 8-January 07
Profile Views: 634*
Last Seen: 5th March 2009 - 08:53 PM
Local Time: Nov 1 2014, 02:02 AM
7 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

LodeRunner

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
3 Mar 2009
I've just sold my akita on eBay, but the buyer apparently did not read the ad at all. I gave him Angstrom / OPIE, but he was expecting to have the default OS on it, and is upset that he can't some things he could on his other Zauruses.

I borrowed my father's eBay account to sell it. It would be bad if the guy leaves negative feedback.

I bought the akita through Dynamism a couple years ago. It came with an English version of Qtopia installed. I know I made a backup of it somewhere, but I'll be damned if I can find it. Is there somewhere I could download official Qtopia images for the C1000? Alternatively, would some kind soul be willing to email an image to me?

I don't want anything bleeding edge or customized; just a nice, basic, stock Qtopia image. I can talk the guy through installing it over the phone.
26 Feb 2009
nvm, I think I found what I'm looking for. Please delete
7 Feb 2009
Currently has Angstrom / GPE installed to an included 2 GB SD card (which my Akita appears to like just fine.) I will install whatever you want, to the best of my ability.

Mint condition with original box and manuals. Includes the aforementioned SD card, leather case, charger, fold-up travel charger. I am including a working Ambicom 802.11b card, a working TRENDnet wired ethernet card, and a not-currently-working Samsung MagicLAN 802.11b/g card with two external antenna connectors.

Selling it because I'm hard up for cash, and I don't have the time to tinker anymore. 1000+ feedback; bid with confidence.

eBay listing
8 Jan 2007
I've tried both the Look and Feel utility and editing ~/.Xdefaults directly. I can change the font color, background color and font size, but the terminal refuses to display anything other than monospace (which monospace font, I couldn't say. It's got serifs, though), and I can't stand monospace. The relevant line from .Xdefault currently reads " Rxvt*font:xft:Bitstream Vera Serif:pixelsize=14 ", and I as said the pixelsize portion of that line appears to work fine. I double-checked and libfontconfig-utils and libfontconfig1 are installed.

I'm stumped.

Any thoughts? Running 3.5.4.1/GPE on an akita.
Last Visitors
LodeRunner has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for LodeRunner.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st October 2014 - 11:02 PM