OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
snufkin doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
snufkin
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 8-January 04
Profile Views: 271*
Last Seen: 21st September 2006 - 07:24 PM
Local Time: Dec 28 2014, 10:26 AM
57 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

snufkin

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
9 Dec 2005
I've been using bluetooth to connect to my PC and mobile phone for a long time in cacko 1.22a. Recently, I've changed my mobile to 3G (Nokia N70), my Zaurus couldn't pair to the new phone. In the syslog, it showed "PIN helper exited abnormally with code 32265".

Afterwards, I couldn't pair to any new device??

Any advice of the code 32265?? It seems it is the password issue but my /etc/bluetooth/givepin and /etc/bluetooth/pin have not been changed.
2 Nov 2005
I've just got a Pretec wlan card and plugged into my C760 w/ cacko rom 1.22a.

At first, I've got the card recognized and created a network connection "any".

But it just can't connect and after a while just dropped out.

Then I tried to reboot but after reboot, the network connection icon at the taskbar disappeared! When I kicked in the network connection, it just has the "connect" button dim.

sad.gif

anyone can help? sad.gif
13 Apr 2004
I used to connect to my win-xp pc from my C760 via BT (using dialup ppp). After upgrading to cacko rom 1.21, I found that I cannot connect to my PC using BT anymore. However, I can connect to my mobile phone quite happily.

Thus, I suspect the problem is in the connect script in /etc/ppp/peers. This is my script:

CODE
/dev/rfcomm1

460800

user "Guest"

connect "usr/sbin/chat -v -f /etc/ppp/chatscripts/WINXP-CLIENT"

defaultroute

usepeerdns

192.168.129.201:192.168.129.1


and my WINXP-CLIENT

CODE
TIMEOUT 15

"" "CLIENTCLIENTc"

"SERVER" "SERVER"


From the /tmp/bluetooth-pppd-log, it showed "connect script failed".

I've scratched my head and searched for many posts already. sad.gif
Last Visitors


7 Jan 2008 - 12:53

Comments
Other users have left no comments for snufkin.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2014 - 06:26 PM