OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
engwar doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
engwar
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 14-January 04
Profile Views: 552*
Last Seen: 23rd June 2006 - 06:02 PM
Local Time: Oct 20 2014, 09:25 PM
24 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

engwar

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
10 Jun 2005
My 5500 froze on me and I had to remove the batteries to reboot the durned thing. Around this time I also had to reinstall Windows on my desktop box. Yeah it was a long week.

Anyway I have my desktop software and synch software reinstalled but I can only successfully sync using the button on the cradle.

I could live with this but I can't use backup/restore or Zaurus File Transfer.

Any ideas? I'm using the Sharp Rom 3.10
29 Mar 2005
(Reposted as I posted this in the wrong forum)

I have a 5500 running the Sharp 3.10 ROM. I installed the Qazoo IM client which is working well. When I am running it and get an email in my Yahoo mail account I get a beep and the email light on the front of the Z starts to blink. Trouble is I don't know how to turn this off. Not a big deal but still...

How do I turn this light off? I've searched this forum and the web and don't see a reference to this.

I don't use the email app on the Z, by the way, but hit the Yahoo site to get my mail.

Thanks
29 Mar 2005
I have a 5500 running the Sharp 3.10 ROM. I installed the Qazoo IM client which is working well. When I am running it and get an email in my Yahoo mail account I get a beep and the email light on the front of the Z starts to blink. Trouble is I don't know how to turn this off. Not a big deal but still...

How do I turn this light off?

I don't use the email app on the Z but hit the Yahoo site to get my mail.

Thanks
20 Aug 2004
Hey there.

Just installed GAIM using the instructions from this page

http://qpe-gaim.sourceforge.net/installing.php

I have checked that I have all the packages listed at the bottom of the page that are required. (I only installed libgaim-protocol-yahoo as I only plan to use it with YM at the moment.)

When I attempt to launch the app by clicking on the Gaim icon the icon changes state and I get an hourglass at the bottom of my Zaurus screen but Gaim doesn't launch.

I even tried rebooting my Z but still no luck.

Oh, I have a 5500 with the Sharp 3.10 ROM.
18 Aug 2004
This may belong in the 'newbie' forum. smile.gif

I just got a Netgear MA701 card from a friend and I want to get it working with my 5500 running the Sharp Rom 3.10.

What I'm looking for is step-by-step instructions on how to do this. Now I've looked around and found a few web pages with info but I'm still not confident about what I'm doing and haven't yet been successful.

Is anyone aware of an idiot-proof resource that explains how to set this up (and WHY each step is important?)

Something written for someone who's new to Linux and the Zaurus and doesn't know their IwConfig from their Kismet.


The following seemed like they *would* be helpful links if I knew what I was doing.

http://www.linuxjournal.com/article.php?sid=6861
http://aurach.ewu.edu/ield/ield_course/lec...ng_started.html
Last Visitors


27 Jun 2008 - 2:15

Comments
Other users have left no comments for engwar.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th October 2014 - 09:25 PM